Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Connection Lost, disconnecting from server

kbl
post Feb 8 2012, 10:01 PM
Post #1



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
Hi.
I have a problem with stable connection. What is the reason for my disconnections? Sometimes i can do 15laps and sometimes i cant do even a single lap.
My pings around 60ms, i got 50mbit net, no download running in the background.
I met this problem only on GTItalia, never before or even now on other servers havent happen. How to solve it? Any ideas?

Best Regards
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 8 2012, 10:17 PM
Post #2



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
QUOTE(kbl @ Feb 8 2012, 11:01 PM)
Hi.
I have a problem with stable connection. What is the reason for my disconnections? Sometimes i can do 15laps and sometimes i cant do even a single lap.
My pings around 60ms, i got 50mbit net, no download running in the background.
I met this problem only on GTItalia, never before or even now on other servers havent happen. How to solve it? Any ideas?

Best Regards
*



you have this problem on every server of GTItalia or only one? In second case, on which server?

Our server is located in France and have a effective 100Mbit connection so sound bad a problem due to the server. :confused1:


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kbl
post Feb 8 2012, 10:34 PM
Post #3



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
i tried only on srv5, the Nord event.
My other friends doesnt seems to have such problems, only me.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 8 2012, 10:41 PM
Post #4



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
QUOTE(kbl @ Feb 8 2012, 11:34 PM)
i tried only on srv5, the Nord event.
My other friends doesnt seems to have such problems, only me.
*



on this track some user have problem, exactly with connection lost, often just after the end of first lap.
At this moment we don't know why this happen. Only on this track!
you already played on this track in the past? Have you had similar problems?


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kbl
post Feb 8 2012, 10:53 PM
Post #5



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
I played few days ago on RaceDepartments on Nordschleife with short Nurbs circle and I havent got any problems, this is my firt time i got CL ever..
Places where i get CL are random.

Once I was behind a player than he dissapeard (on "map bar" everyone dissapeard) I pressed "2" to check the ping it was ~60, and after about 2 mins i got disconnected... weird...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 9 2012, 12:20 AM
Post #6



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
QUOTE(kbl @ Feb 8 2012, 11:53 PM)
I played few days ago on RaceDepartments on Nordschleife with short Nurbs circle and I havent got any problems, this is my firt time i got CL ever..
Places where i get CL are random.

Once I was behind a player than he dissapeard (on "map bar" everyone dissapeard) I pressed "2" to check the ping it was ~60, and after about 2 mins i got disconnected... weird...
*



we will ask support to ISI, stay tuned :)


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 9 2012, 02:53 PM
Post #7



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
Hi Marcin, I heard the ISI support to find a solution to your probleme (not just your) to the nordschleife.
I state that failed to identify a solution but only some tests based on assumptions.

Then try lowering the graphic detail, reducing the texture quality and reducing or eliminating the antialiasing.
If it works then it will mean that the hypothesis can be confirmed.




per gli altri, partendo solo da una ipotesi che qui leggete
http://isiforums.net/f/showthread.php/3698...45475#post45475

provate a ridurre i dettagli grafici quando girate al ring oppure, se avete win 7 64 bit con + di 4 giga di ram, provate a usare quel software per far indirizzare + ram a rF. Vuoi vedere che funziona?


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kbl
post Feb 9 2012, 06:19 PM
Post #8



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
Lowering details and other graphics options to minimum didnt change anything :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 9 2012, 06:32 PM
Post #9



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
QUOTE(kbl @ Feb 9 2012, 07:19 PM)
Lowering details and other graphics options to minimum didnt change anything :(
*



damn!
This is the only solution proposed from italian ISI support. Max has never heard about problem with a particulary track but there is no doubt that someone gives problems, hence the suggestion to check your own computer. It 's known for example that reducing and eliminating the registration details of the replay you avoid the runtime error, but we do not have a secure solution for CL.
Wath hardware you have?


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kbl
post Feb 9 2012, 06:55 PM
Post #10



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
I7 @4ghz
4gb ram
gtx 480

300-550 fps


*edit* btw. already have reinstalled gtitalia client, already set up new profile - no result...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 9 2012, 07:03 PM
Post #11



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
QUOTE(kbl @ Feb 9 2012, 07:55 PM)
I7 @4ghz
4gb ram
gtx 480

300-550 fps
*edit* btw. already have reinstalled gtitalia client, already set up new profile - no result...
*



the hw is ok, at this moment i have no solution :crying:


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kbl
post Feb 10 2012, 12:48 AM
Post #12



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
turning off antivirus didnt help too

if it may helps pls check it


TRACE LEVEL = 1000
NetComm.cpp 11193: NetComm checking command line: "+fullproc -trace=1000 +connect 188.165.235.36:10005 +password "gtitalia5""
NetComm.cpp 11214: Setting Game Password to: "gtitalia5"
NetComm.cpp 11289: NetComm activated autojoin mode
game.cpp 1211: Entered Game::Enter()
osman.cpp 540: Entered OSMan::Enter()
plrfile.cpp 2314: Entered PlayerFile::Enter()
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT1\ASTONMARTIN_DBR9\088LMS_TEAM MODENA\ASTONMARTIN_081059.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\10ALMS_LETTERMAN RAHAL\M3_GT2_10090.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\10ALMS_LETTERMAN RAHAL\M3_GT2_10092.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1515: ATTENTION: Skipping vehicle because the filename M3_GT2_90001.veh matches an existing vehicle
setup.cpp 1515: ATTENTION: Skipping vehicle because the filename M3_GT2_92001.veh matches an existing vehicle
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\10LMS_BMW MOTORSPORT\M3_GT2_11056IL.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\10LM_BMW MOTORSPORT\M3_GT2_10078LM.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1515: ATTENTION: Skipping vehicle because the filename M3_GT2_93001.veh matches an existing vehicle
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\11ALMS_LETTERMAN RAHAL\M3_GT2_94001.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\11ALMS_LETTERMAN RAHAL\M3_GT2_94002.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\11ALMS_LETTERMAN_RAHAL\M3_GT2_94001.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\11LMS_BMW MOTORSPORT\M3_GT2_9008SP.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\11LMS_BMW MOTORSPORT\M3_GT2_9009SP.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\11LMS_BMW TEAM SCHNITZER\M3_GT2_94010.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\BMW_GTR\11LMS_BMW TEAM SCHNITZER\M3_GT2_94011.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1515: ATTENTION: Skipping vehicle because the filename Panoz_071084.veh matches an existing vehicle
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\P1\AUDI_R15URG\R15ALMS09\R150901ALMS.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\P1\AUDI_R15URG\R15ALMS09\R150902ALMS.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\P1\AUDI_R15URG\R15LM2409\R150901LM24.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\P1\AUDI_R15URG\R15LM2409\R150902LM24.VEH (either because it did not pass filter or error)
setup.cpp 1892: Did not add vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\P1\AUDI_R15URG\R15LM2409\R150903LM24.VEH (either because it did not pass filter or error)
gamestats.cp 906: RaceCast Location set to: racecast.rfactor.net
plrfile.cpp 1727: Attempting to save to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.TMP
plrfile.cpp 1757: Retcode: 0 for renaming to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.PLR
vidman.cpp 1229: Entered VidMan::Enter()
specialfx.cp 3795: Entered SpecialFX::Enter()
dynman.cpp 613: Entered DynMan::Enter()
sound.cpp 727: Entered Sound::Enter()
hwinput.cpp 7979: Entered HWInput::Enter()
hwinput.cpp 7980: HKL=0x04150415
onscreen.cpp 1787: Entered OnScreen::Enter()
gamestats.cp 906: RaceCast Location set to: racecast.rfactor.net
game.cpp 1296: Entered Game::Setup()
hwinput.cpp 8024: Entered HWInput::Setup()
options.cpp 1911: Entered Options::Setup()
O_AppObj.cpp 2814: Initiate options object creation
O_OSC.cpp 2652: Entered Options_OSC_Reader::ReadOSC()
vidman.cpp 1023: Trying to Play Bink File: MOVIEFILES\ISILogo.bik
vidman.cpp 1119: Bink file video play success
vidman.cpp 1023: Trying to Play Bink File: MOVIEFILES\EnduranceSeries.bik
vidman.cpp 1023: Trying to Play Bink File: MOVIEFILES\PreGame.bik
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
tire_manager 1249: Non-existent tire brand ""
tire_manager 1249: Non-existent tire brand ""
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
O_OSC.cpp 2727: Exited Options_OSC_Reader::ReadOSC()
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
tire_manager 1249: Non-existent tire brand ""
tire_manager 1249: Non-existent tire brand ""
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
NetCommUtil. 1040: MatcherAddServer(): Adding "188.165.235.36" @ port 10005
O_AppObj.cpp 2877: Options object creation successful
NetCommUtil. 1278: Sending Join Request to "188.165.235.36:20005"
O_AppGz.cpp 7774: Join Session was successful, setting local session description:
O_AppGz.cpp 7775: ** Session Name: GTItalia Srv5
O_AppGz.cpp 7776: ** Scene Base: Ring_24h
O_AppGz.cpp 7777: ** Human Opp: 0
O_AppGz.cpp 7778: ** Max Players: 104
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wcextra5, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076BBS.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\Misc\996RSR_061076BBS.dds, tex2=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076BBS.dds
specialfx.cp 3801: Entered SpecialFX::Setup()
steward.cpp 6454: Entered Steward::Setup()
dynman.cpp 641: Entered DynMan::Setup()
sound.cpp 740: Entered Sound::Setup()
onscreen.cpp 1793: Entered OnScreen::Setup()
vidman.cpp 1378: Entered Vidman::Setup()
plrfile.cpp 2357: Entered PlayerFile::Setup()
plrfile.cpp 1727: Attempting to save to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.TMP
plrfile.cpp 1757: Retcode: 0 for renaming to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.PLR
gamestats.cp 924: RaceCast Version: 1.000
game.cpp 1339: Entered Game::Init()
game.cpp 1350: got past replayman init
game.cpp 1352: got past replayfridgeman init
vidman.cpp 1402: Entered VidMan::Init()
ai_db.cpp 3180: Entered AIDatabase::Init()
steward.cpp 6472: Entered Steward::Init()
steward.cpp 1903: Could not find light "PITLIGHTIN"
steward.cpp 1916: Could not find glow "PITGLOWIN"
hwinput.cpp 8061: Entered HWInput::Init()
specialfx.cp 3908: Entered SpecialFX::Init()
dynman.cpp 652: Entered DynMan::Init()
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wcdriver_104, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\Misc\EnduranceSeries_PCdriver.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\EnduranceSeries_PCdriver.dds, tex2=wcdriver_104.dds
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wchelmet_104, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\Misc\EnduranceSeries_PChelmet.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\EnduranceSeries_PChelmet.dds, tex2=wchelmet_104.dds
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wcextra1_104, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\Misc\EnduranceSeries_PCextra1.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\EnduranceSeries_PCextra1.dds, tex2=wcextra1_104.dds
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wcextra2_104, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\Misc\EnduranceSeries_PCextra2.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\EnduranceSeries_PCextra2.dds, tex2=wcextra2_104.dds
slot.cpp 439: Vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\PACECAR\ENDURANCESERIES_PC.VEH:
slot.cpp 440: CollisionBodyChecksum=-427784736
setup.cpp 2313: Could not find Nordschleife.race.svm
setup.cpp 2313: Could not find Nordschleife.svm
camera.cpp 4434: Entered CamMan::Init()
sound.cpp 746: Entered Sound::Init()
CommMain.cpp 625: Opened commentary script "GAMEDATA\COMMENTARY\CommentaryEnglish-USA.ini"
CommMain.cpp 350: Could not find file "flag_yellow_race.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "flag_yellow_race.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "leader_yellow_closed.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "leader_yellow.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "pits_open_leadlap.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "pits_open.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "caution_end_double.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "caution_end.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "still.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "still.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "still.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "still.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "still.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 350: Could not find file "still.mp3" from commentary script
CommMain.cpp 826: Read commentary file successfully: "GAMEDATA\COMMENTARY\CommentaryEnglish-USA.ini"
render.cpp 522: Entered Render::Init()
onscreen.cpp 1799: Entered OnScreen::Init()
game.cpp 1400: Entered Game::Restart()
NetComm.cpp 14447: Entering "SynchronizeWithServer()"
sound.cpp 764: Entered Sound::Restart()
steward.cpp 6720: Entered Steward::Restart()
specialfx.cp 4360: Entered SpecialFX::Restart()
hwinput.cpp 8074: Entered HWInput::Restart()
dynman.cpp 880: Entered DynMan::Restart()
setup.cpp 2313: Could not find Ring_24h.ini
camera.cpp 4487: Entered CamMan::Restart()
render.cpp 538: Entered Render::Restart()
onscreen.cpp 1822: Entered OnScreen::Restart()
vidman.cpp 1629: Entered VidMan::Restart()
plrfile.cpp 2372: Entered PlayerFile::Restart()
NetComm.cpp 6838: Sending server OK request
NetComm.cpp 2838: Received server verify, setting self as ready...
NetComm.cpp 6954: NetComm::SetSelfAsReady(): Setting self as ready
NetComm.cpp 6985: NetComm::SetSelfAsReady(): Setting self as slot 58
NetComm.cpp 6417: *** LOADING Human Slot "Marcin Bakowski" (unmapSlotID 58, pid 1, nid 1, "996RSR_061076.VEH") @ et= 0.5212
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wchelmet_058, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076helmet.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\Misc\996RSR_061076helmet.dds, tex2=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076helmet.dds
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wcextra1_058, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076WINDSCREEN.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\Misc\996RSR_061076WINDSCREEN.dds, tex2=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076WINDSCREEN.dds
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wcextra5_058, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076BBS.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\Misc\996RSR_061076BBS.dds, tex2=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076BBS.dds
slot.cpp 439: Vehicle GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076.VEH:
slot.cpp 440: CollisionBodyChecksum=-1422991131
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
setup.cpp 2313: Could not find Ring_24h.ini
camera.cpp 4487: Entered CamMan::Restart()
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
vehload.cpp 990: RPM-torque brake > throttle @ 0.000000
setup.cpp 2313: Could not find Ring_24h.ini
game.cpp 1791: Entered Game::Post()
sound.cpp 830: Entered Sound::Post()
specialfx.cp 4486: Entered SpecialFX::Post()
steward.cpp 7299: Entered Steward::Post()
hwinput.cpp 8104: Entered HWInput::Post()
dynman.cpp 1782: Entered DynMan::Post()
camera.cpp 4714: Entered CamMan::Post()
render.cpp 815: Entered Render::Post()
onscreen.cpp 1944: Entered OnScreen::Post()
vidman.cpp 2034: Entered VidMan::Post()
plrfile.cpp 2378: Entered PlayerFile::Post()
plrfile.cpp 1727: Attempting to save to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.TMP
plrfile.cpp 1757: Retcode: 0 for renaming to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.PLR
game.cpp 1296: Entered Game::Setup()
hwinput.cpp 8024: Entered HWInput::Setup()
options.cpp 1911: Entered Options::Setup()
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "2" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
vehgfx.cpp 1004: Vehicle gen token "1" unknown
util.cpp 542: Unable to adjust texture for material: wcextra5, tex0=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076BBS.dds, tex1=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\Misc\996RSR_061076BBS.dds, tex2=GAMEDATA\VEHICLES\ENDURANCESERIES\GT2\PORSCHE_996RSR\06LMS_AUTORLANDO SPORT\996RSR_061076BBS.dds
plrfile.cpp 1727: Attempting to save to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.TMP
plrfile.cpp 1757: Retcode: 0 for renaming to USERDATA\Marcin Bakowski\Marcin Bakowski.PLR
game.cpp 1826: Entered Game::Exit()
sound.cpp 846: Entered Sound::Exit()
specialfx.cp 4529: Entered SpecialFX::Exit()
hwinput.cpp 8128: Entered HWInput::Exit()
dynman.cpp 1849: Entered DynMan::Exit()
onscreen.cpp 1964: Entered OnScreen::Exit()
vidman.cpp 2092: Entered VidMan::Exit()
osman.cpp 583: Entered OSMan::Exit()
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 10 2012, 09:26 AM
Post #13



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
this seems rfactor log, where you find it?
anyway, I didnt find anything that help to find solution

the problem, however, happen also with other mod


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kbl
post Feb 11 2012, 12:07 AM
Post #14



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
I think I got some troubles with GTItaliaRaceSystem2.exe
I was playing today a bit, had done 1 lap and than it shows Synhronizing game, 5sec after shown up Connection Lost, when I quit, I saw that a client GTItaliaRaceSystem2 wasnt responding.

If I shut down GTItaliaRaceSystem2 beeing logged on the server will it disconnect me too?
Maybe this is a problem? RaceSystem crashes in background and than I got CL.
But why it crashes?
I'm using Vista 64bit.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 11 2012, 12:44 AM
Post #15



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
QUOTE(kbl @ Feb 11 2012, 01:07 AM)
I think I got some troubles with GTItaliaRaceSystem2.exe
I was playing today a bit, had done 1 lap and than it shows Synhronizing game, 5sec after shown up Connection Lost, when I quit, I saw that a client GTItaliaRaceSystem2 wasnt responding.

If I shut down GTItaliaRaceSystem2 beeing logged on the server will it disconnect me too?
Maybe this is a problem? RaceSystem crashes in background and than I got CL.
But why it crashes?
I'm using Vista 64bit.
*



first try to play without RS2 and verify if you have CL, then we try to know why RS2 crashes.


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Pages  1 2 >
Fast ReplyReply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Time is now: 2nd June 2020 - 01:40 AM Lo-Fi Version