Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Connection Lost, disconnecting from server

kbl
post Feb 11 2012, 01:15 AM
Post #16



Group Icon

Group: Members
Posts: 10
Joined: 29-January 12
Member No.: 23,774



Marcin Bakowski
so if i run only run.bat without RS2 it shouldnt kick me out of the server?

will try it out
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
freghet
post Feb 11 2012, 09:15 AM
Post #17



Group Icon

Group: Members
Posts: 3,315
Joined: 13-January 09
Member No.: 22,719



Federico
QUOTE(kbl @ Feb 11 2012, 12:07 AM)
I think I got some troubles with GTItaliaRaceSystem2.exe
I was playing today a bit, had done 1 lap and than it shows Synhronizing game, 5sec after shown up Connection Lost, when I quit, I saw that a client GTItaliaRaceSystem2 wasnt responding.

If I shut down GTItaliaRaceSystem2 beeing logged on the server will it disconnect me too?
Maybe this is a problem? RaceSystem crashes in background and than I got CL.
But why it crashes?
I'm using Vista 64bit.
*


I guess Gtitaliarace system2 wasn't responding because the connection went down, which is a different thing from a program crash. It happened to me many times (not related with the track, but with my wireless...) and when you face a connection lost the anticheat can't send data to the server any longer.


--------------------
user posted image
"Be not afraid of moving slowly. Be afraid of standing still."
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Obe
post Feb 23 2012, 05:45 PM
Post #18



Group Icon

Group: Members
Posts: 351
Joined: 1-September 11
From: Monthermé , Ardennes, France
Member No.: 23,462



Arnaud Wafflard
Hey guys, i don't know if your problem is fixed now but this is what i do when i experience some connection problem on rFactor. 99% of the time it's because my router fails, like you i have a message which tell me the game is synchonizing and few minutes after i am disconnected. Routing rFactor ports in my router fix the problem in my case. The ports are the following :

34297 TCP and UDP
34397 UDP
34447 TCP

Hope this will help you.


--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sequel
post Feb 23 2012, 06:08 PM
Post #19



Group Icon

Group: Admin
Posts: 38,738
Joined: 14-July 05
Member No.: 35



Mauro Musella
QUOTE(Obe @ Feb 23 2012, 06:45 PM)
Hey guys, i don't know if your problem is fixed now but this is what i do when i experience some connection problem on rFactor. 99% of the time it's because my router fails, like you i have a message which tell me the game is synchonizing and few minutes after i am disconnected. Routing rFactor ports in my router fix the problem in my case. The ports are the following :

34297 TCP and UDP
34397 UDP
34447 TCP

Hope this will help you.
*



very useful information, thanks a lot :)


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Pages < 1 2
Fast ReplyReply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Time is now: 18th January 2020 - 08:57 PM Lo-Fi Version